Інгредієнти:

- 1 склянка цукру

- стакан питної води

- 4 столових ложки меду ЕКО-МедОК

- 1/2 склянки олії

- 2 склянки пшеничного борошна

- 1 чайна ложка соди

- 1 чайна ложка соку лимона

- 1/2 чайної ложки розпушувача

- 1/2 склянки волоських горішків

- 2 середніх яблука


Спосіб приготування:

Починаємо з подрібнення волоських горіхів до стану дуже дрібної крихти. Просіяне борошно з'єднуємо з розпушувачем. У глибоку миску всипаємо цукор, вливаємо олію та питну воду. Далі відправляємо ємність з вищевказаними інгредієнтами на водяну баню.

У миску додаємо 2 ст. л. меду від ЕКО-МедОК та цукровий пісок, всі інгредієнти перемішуємо до повного розчинення. Харчову соду гасимо лимонним соком та додаємо в суміш з меду ЕКО-МедОК, після чого все ретельно перемішуємо. Суміш повинна утворити піну. Потім знімаємо з водяної бані миску й всипаємо в неї подрібнені горіхи.

У вищевказані інгредієнти повільно вводимо пшеничне борошно до утворення тіста. Тісто переливаємо в підготовлену форму для випічки та на середину викладаємо заздалегідь нарізані тонкими скибочками яблука.

Пряники запікається близько 40 хвилин при температурі духовки 180 градусів. Потім десерт витягаємо з духовки й даємо постояти близько 15 хвилин.

Полити пряники медом, якісний та натуральниймед ви можете купити на сайті компанії ЕКО-МедОК.