24 Apr
Інгредієнти:
- 20 грамів желатину
- 1 склянку холодної води
- 100 мл молока
- 2 ст.л. какао
- 2 ст.л. меду ЕКО-МедОК
- 300 грамів сиру
Спосіб приготування:
1. Желатин заливаємо склянкою холодної води та чекаємо 30 хвилин (він повинен набрякнути).
2. Додаємо молоко, какао, мед ЕКО-МедОК.
3. Ставимо на повільний вогонь та нагріваємо до тих пір, поки какао не розчиниться повністю. Не кип'ятити! Додаємо сир, розмішуємо.
4. Відправляємо все в блендер й перетворюємо в однорідну масу. Розливаємо майбутнє суфле за формами та ставимо в холодильник мінімум на 2 години, краще на ніч.
Купитимед ЕКО-МедОК можливо у нашому інтернет-магазині.