15 Apr
Інгредієнти:
-
100 г вершкового масла;
-
1/4 склянки оливкової олії;
-
1,5 кг цибулі, нарізаного тонкими півкільцями;
- 2
товчених зубчики часнику;
-
сіль та чорний перець;
- 1
стебло чебрецю;
- 2
столові ложки борошна;
-
сухе вино й міцний м'ясний бульйон по 0,5 л.
Приготування:
Обсмажуємо
цибулю разом з медом «НЯМКА» на вершковому маслі на середньому вогні до
золотистого кольору.
Додаємо
часник, приправи та борошно, добре перемішуємо, вливаємо бульйон й доводимо до
кипіння (за смаком можна додати й один плавлений сирок, розчинивши його при
помішуванні).
Вливаємо
сухе вино при помішуванні та приправляємо за смаком сіллю й перцем.
Можна
посипати суп тертим пармезаном або іншим сиром.