Мед здавна використовується в кулінарії багатьох країн, в традиції яких входить виготовлення підсолоджених блюд, закусок і соусів. Але в той же час використання меду для приготування, закусок і салатів - не дуже поширене явище.
0
685
Інгредієнти:
-
кунжут 1/3 склянки
-
лимонний сік 3 ст. л.
-
соєвий соус 4 ч. Л.
-
Мед з кунжутом ЕКО-МедОК 1 ст. л.
-
чорний перець 1/2 ч. Л.
-
часник (подрібнений) 1/2 зубчики.
Приготування:
Подрібніть
кунжут в кавомолці.
У
невеликій мисці за до..
0
668
Інгредієнти:
-
тофу 120 грамів
-
рослинна олія 1 склянка
-
мед натуральний ЕКО-МедОК 1/2 склянки
-
оцет 1/2 склянки
-
цибуля ріпчаста (дрібно нарізаний) 2 ст.
л.
-
насіння селери 2 ст. л.
-
гірчиця (суха) 1,5 ч. Л.
-
сіль 1,25 ч. Л.
-
паприка 1 ч. Л..
0
693
Інгредієнти:
-
редька 125 г
-
мед натуральний ЕКО-МедОК 1 ст. л.
-
перець духмяний за смаком.
Приготування:
Редьку
натерти на крупній тертці, залити на
12-20 хвилин холодною водою, відкинути на
друшляк, перекласти в емальований посуд,
додати 3-4 ..
0
672
Інгредієнти:
-
2-3 моркви
-
1/2 склянки волоських горіхів
- 1
ст. ложка меду з волоським горіхом ЕКО-МедОК
-
сіль
Спосіб
приготування:
Морква
вимити та очистити, натерти на дрібній
тертці, посолити й полити лимонним
соком. Додати товчені горіх..
0
695
Інгредієнти:
6
середніх морквин (близько 450 г), подрібнені
на тертці або нарізані кружальцями
35
грамів родзинок
0,065
грамів рисовий оцет
25
грамів петрушки
3
ст. ложки рослинної олії
2стіки з медом «НЯМКА»
2
чайні ложки солі
¼
чайної ложки мелено..
0
715
Інгредієнти:
4
курячі грудки (з кісткою та шкірою)
Оливкова
олія
Сіль
та чорний перець
500
спаржа, кінці видалені
1
червоний солодкий перець
2
зеленої цибулі (білі та зелені частини),
нарізаний по діагоналі
1
столова ложка насіння підсмаженого
білог..
0
703
Інгредієнти:
Для
заправки:
60
мл гранатової патоки
2
ст л червоного винного оцту
1
повна столова ложка гірчиці діжонської
3
стіки з медом «НЯМКА»
сіль
чорний
перець
180
мл оливкової олії.
Для
салату:
6
яблук з віддаленими насінням, нарізані
шмато..
0
678
Інгредієнти:
Для
салату:
-
капуста звичайна 200-300 грамів
-
неочищені креветки 200-300 грамів
-
морська капуста 200 грамів
-
консервований тунець 1 шт.
-
твердий сир 100 грамів
-
ківі 2-3 шт.
-
оливкова олія 2-3 ст. л.
-
лимонний сік 1 ст. л.
-
гір..
Показано з 1 по 8 із 8 (1 сторінок)