Меню
Ваш кошик

Салати і закуски з Медом

Мед здавна використовується в кулінарії багатьох країн, в традиції яких входить виготовлення підсолоджених блюд, закусок і соусів. Але в той же час використання меду для приготування, закусок і салатів - не дуже поширене явище.

24 Apr Салатна заправка з медом і кунжутом
0 48
Інгредієнти: - кунжут 1/3 склянки - лимонний сік 3 ст. л. - соєвий соус 4 ч. Л. - Мед натуральний ЕКО-МедОК 1 ст. л. - чорний перець 1/2 ч. Л. - часник (подрібнений) 1/2 зубчики. Приготування: Подрібніть кунжут в кавомолці. У невеликій мисці за д..
24 Apr Салатна заправка з медом та сиром тофу
0 42
Інгредієнти: - тофу 120 грамів - рослинна олія 1 склянка - мед натуральний ЕКО-МедОК 1/2 склянки - оцет 1/2 склянки - цибуля ріпчаста (дрібно нарізаний) 2 ст. л. - насіння селери 2 ст. л. - гірчиця (суха) 1,5 ч. Л. - сіль 1,25 ч. Л. - паприка 1 ч. Л..
24 Apr Салат з редьки з медом
0 41
Інгредієнти: - редька 125 г - мед натуральний ЕКО-МедОК 1 ст. л. - перець духмяний за смаком. Приготування: Редьку натерти на крупній тертці, залити на 12-20 хвилин холодною водою, відкинути на друшляк, перекласти в емальований посуд, додати 3-4 ..
24 Apr Салат з моркви, меду та горіхів
0 28
Інгредієнти: - 2-3 моркви - 1/2 склянки волоських горіхів - 1 ст. ложка меду ЕКО-МедОК - сіль Спосіб приготування: Морква вимити та очистити, натерти на дрібній тертці, посолити й полити лимонним соком. Додати товчені горіхи, мед ЕКО-МедОК та ..
24 Apr Морквяний салат
0 35
Інгредієнти: 6 середніх морквин (близько 450 г), подрібнені на тертці або нарізані кружальцями 35 грамів родзинок 0,065 грамів рисовий оцет 25 грамів петрушки 3 ст. ложки рослинної олії 2 стіки з медом «НЯМКА» 2 чайні ложки солі ¼ чайної ложки мелен..
24 Apr Курячий салат по-китайськи
0 47
Інгредієнти: 4 курячі грудки (з кісткою та шкірою) Оливкова олія Сіль та чорний перець 500 спаржа, кінці видалені 1 червоний солодкий перець 2 зеленої цибулі (білі та зелені частини), нарізаний по діагоналі 1 столова ложка насіння підсмаженого білог..
24 Apr Яблучний салат зі смаженими волоськими горіхами, сиром з цвіллю та гранатовим соусом
0 35
Інгредієнти: Для заправки: 60 мл гранатової патоки 2 ст л червоного винного оцту 1 повна столова ложка гірчиці діжонської 3 стіки з медом «НЯМКА» сіль чорний перець 180 мл оливкової олії. Для салату: 6 яблук з віддаленими насінням, нарізані шмато..
24 Apr Салат русалка з медом
0 58
Інгредієнти: Для салату: - капуста звичайна 200-300 грамів - неочищені креветки 200-300 грамів - морська капуста 200 грамів - консервований тунець 1 шт. - твердий сир 100 грамів - ківі 2-3 шт. - оливкова олія 2-3 ст. л. - лимонний сік 1 ст. л. - гір..
Показано з 1 по 8 із 8 (1 сторінок)