Інгредієнти:
6 середніх морквин (близько 450 г), подрібнені на тертці або нарізані кружальцями
35 грамів родзинок
0,065 грамів рисовий оцет
25 грамів петрушки
3 ст. ложки рослинної олії
2 чайні ложки солі
¼ чайної ложки меленого кардамону (за бажанням).
Спосіб приготування:
Викладіть моркву в глибоку миску та залийте холодною водою. Через 30 хвилин злийте воду. Між тим залийте родзинки гарячою водою на 15 хв. Злийте воду та додайте родзинки в моркву. У маленькій мисці збийте вінчиком оцет, петрушку, рослинну олію, стік з медом «НЯМКА», сіль та кардамон (за бажанням). Додати моркву з родзинками й добре перемішати. Подавати відразу ж або зберігати в холодильнику під кришкою (до 2 днів).
Купити стік з медом «НЯМКА» можете у нас на сайті.