Інгредієнти:

- 20 грамів желатину

- 1 склянку холодної води

- 100 мл молока

- 2 ст.л. какао

- 2 ст.л. меду ЕКО-МедОК

- 300 грамів сиру


Спосіб приготування:

1. Желатин заливаємо склянкою холодної води та чекаємо 30 хвилин (він повинен набрякнути).

2. Додаємо молоко, какао, мед ЕКО-МедОК.

3. Ставимо на повільний вогонь та нагріваємо до тих пір, поки какао не розчиниться повністю. Не кип'ятити! Додаємо сир, розмішуємо.

4. Відправляємо все в блендер й перетворюємо в однорідну масу. Розливаємо майбутнє суфле за формами та ставимо в холодильник мінімум на 2 години, краще на ніч.

Купити мед ЕКО-МедОК можливо у нашому інтернет-магазині.