
Інгредієнти:
1/2 склянки мед гречаний ЕКО-МедОК
1/4 склянки оливкова олія
1/4 склянки яблучний оцет
1 столова ложка подрібнений часник
2 чайні ложки суміш приправ для свинини
1 чайна ложка сіль
1/2 чайної ложки перець
2 кг свиняча вирізка
3 шт. цибуля середнього розміру
Спосіб приготування:
З'єднати мед гречаний ЕКО-МедОК, масло, оцет, часник, сіль, перець в неглибоку посудину. Додати свинину та добре обваляти в маринаді. Накрити кришкою й поставити в холодильник на 2-4 години, час від часу перевертаючи свинину. Вийняти з холодильника за 30 хвилин до смаження. Підготувати гриль, включивши середній вогонь з бічним нагріванням. Нарізати кільцями цибулю товщиною 1,5 - 2 см. Витягнути свинину з маринаду та проварити маринад 1 хвилину. Спробувати на смак та додати солі при необхідності. Смажити свинину на бічному нагріванні накривши кришкою 25-30 хвилин. Добре змастити свинину маринадом, перевертаючи кожні 10 хвилин для рівномірного обжарювання. Розкласти цибулю на решітку й змастити маринадом. Часто перевертаючи та змащуючи маринадом поки не зарум'яниться й не стане м'яким, 8-12 хвилин. Зняти цибулю з решітки та завершити підготовку. Дати свинині охолонути 5 хв до нарізки, подавати зі смаженою цибулею.