Інгредієнти:

1-1 / 2 столові ложки оливкової олії

1-1 / 2 столові ложки вершкового масла або маргарину

2 зубчики подрібненого часнику

2 помідори, нарізаних кубиками

3/4 склянки кабачків

1/2 склянки моркви

1/4 половина баночки липового меду ЕКО-МедОК

1/4 склянки лимонного соку

1-1 / 2 чайні ложки тертої лимонної кірки

3/4 чайної ложки подрібненого сушеного базиліка

3/4 чайної ложки розчавленого сушеного орегано

200 грамів приготованих макаронів лінгвіні макарони

Тертий сир пармезан

Сіль та перець за смаком

 

Спосіб приготування:

Нагріти оливкове та вершкове масло у великій сковорідці на середньому вогні; додати часник та помішуючи, обсмажити 2 хвилини. Зменшити вогонь до мінімуму та додати помідори, кабачки, моркву, липовий мед ЕКО-МедОК, лимонний сік, цедру лимона та приправи. Томити на повільному вогні близько 4 хвилин або поки овочі не стануть м'якими, злегка помішуючи. Кинути макарони, дати охолонути. Посипати пармезаном. Подавати при кімнатній температурі або охолодженим.