Інгредієнти:
-
100 мл меду, баночка меду липового ЕКО-МедОК буде в самий раз;
- 50
мл олії;
- 1
велика цибулина, дрібно нарізана;
-
300 г свіжих грибів шампіньйонів;
- 1
стакан сухого червоного вина;
-
2-3 столові ложки солодкого соусу чілі;
- чверть
чайної ложки порошку кориці;
-
1/4 чайної ложки товченої гвоздики;
- 1
зернятко кардамону;
- 2
чайні ложки суміші італійських сухих приправ (чебрець, розмарин, орегано);
- 2
л води та 2 столові ложки супового порошку;
- 2
столові ложки корнфлора;
- сіль,
чорний перець;
-
нарізана зелень петрушки або кінзи;
-
сухарики.
Приготування:
У
супову каструлю кладемо мед липовий ЕКО-МедОК та виливаємо масло, додаємо
цибулю й обсмажуємо при помішуванні до золотистого кольору.
Додаємо
в каструлю крупно нарізані гриби та варимо все разом.
Вливаємо
вино, кладемо приправи, пробуємо та заправляємо при необхідності (соус чилі
рекомендується додавати поступово).
Вливаємо
бульйон й доводимо до кипіння.
В
окремому посуді розводимо корнфлор у
чверті склянки холодної води, виливаємо цю суміш в суп та добре перемішуємо.
Знову
доводимо до кипіння. При необхідності солимо й перчимо.
Подаємо
в гарячому вигляді з хрусткими крутонами та декількома краплями соусу чілі,
посипавши зеленню.