Інгредієнти:

- 100 мл меду, баночка меду липового ЕКО-МедОК буде в самий раз;

- 50 мл олії;

- 1 велика цибулина, дрібно нарізана;

- 300 г свіжих грибів шампіньйонів;

- 1 стакан сухого червоного вина;

- 2-3 столові ложки солодкого соусу чілі;

- чверть чайної ложки порошку кориці;

- 1/4 чайної ложки товченої гвоздики;

- 1 зернятко кардамону;

- 2 чайні ложки суміші італійських сухих приправ (чебрець, розмарин, орегано);

- 2 л води та 2 столові ложки супового порошку;

- 2 столові ложки корнфлора;

- сіль, чорний перець;

- нарізана зелень петрушки або кінзи;

- сухарики.

 

Приготування:

У супову каструлю кладемо мед липовий ЕКО-МедОК та виливаємо масло, додаємо цибулю й обсмажуємо при помішуванні до золотистого кольору.

Додаємо в каструлю крупно нарізані гриби та варимо все разом.

Вливаємо вино, кладемо приправи, пробуємо та заправляємо при необхідності (соус чилі рекомендується додавати поступово).

Вливаємо бульйон й доводимо до кипіння.

В окремому посуді розводимо корнфлор у чверті склянки холодної води, виливаємо цю суміш в суп та добре перемішуємо.

Знову доводимо до кипіння. При необхідності солимо й перчимо.

Подаємо в гарячому вигляді з хрусткими крутонами та декількома краплями соусу чілі, посипавши зеленню.