Інгредієнти:

- 100 г вершкового масла;

- 1/4 склянки оливкової олії;

- 4 стіки меду «НЯМКА»,

- 1,5 кг цибулі, нарізаного тонкими півкільцями;

- 2 товчених зубчики часнику;

- сіль та чорний перець;

- 1 стебло чебрецю;

- 2 столові ложки борошна;

- сухе вино й міцний м'ясний бульйон по 0,5 л.

 

Приготування:

Обсмажуємо цибулю разом з медом «НЯМКА» на вершковому маслі на середньому вогні до золотистого кольору.

Додаємо часник, приправи та борошно, добре перемішуємо, вливаємо бульйон й доводимо до кипіння (за смаком можна додати й один плавлений сирок, розчинивши його при помішуванні).

Вливаємо сухе вино при помішуванні та приправляємо за смаком сіллю й перцем.

Можна посипати суп тертим пармезаном або іншим сиром.