Рецепт національної Української кухні.

Інгредієнти:

- качка 1 шт. (1-1.5 кг)

- перець червоний мелений 1/2 ч. л.

- сіль за смаком для соусу:

- мед одна баночка майського меду ЕКО-МедОК

- лікер апельсиновий 1/3 склянки

- сік лимонний за смаком

- гірчиця 1.5 ч. л.

- лимон 5 скибочок

- цибуля ріпчаста 1/2 цибулини


Спосіб приготування:

Очистити качку та проколоти виделкою шкіру, щоб при запіканні стікав жир. Змішати сіль, лимонний сік та червоний перець й ретельно натерти цією сумішшю качку. Поставити в духовку на 15 хвилин, щоб стік жир. Зменшити вогонь та запікати протягом години, при необхідності зливаючи жир.

Для медового соусу: змішати всі інгредієнти для соусу та злегка нагріти. Готову качку прикрасити кружечками лимона й залишити в духовці ще на 15 хвилин, поливаючи її медовим соусом. Мед майський ЕКО-МедОК для соусу можна купити в нашому інтернет-магазині.