
Інгредієнти:
1-1
/ 2 столові ложки оливкової олії
1-1
/ 2 столові ложки вершкового масла або маргарину
2
зубчики подрібненого часнику
2
помідори, нарізаних кубиками
3/4
склянки кабачків
1/2 склянки
моркви
1/4
половина баночки липового меду ЕКО-МедОК
1/4
склянки лимонного соку
1-1
/ 2 чайні ложки тертої лимонної кірки
3/4
чайної ложки подрібненого сушеного базиліка
3/4
чайної ложки розчавленого сушеного орегано
200
грамів приготованих макаронів лінгвіні макарони
Тертий
сир пармезан
Сіль
та перець за смаком
Спосіб
приготування:
Нагріти
оливкове та вершкове масло у великій сковорідці на середньому вогні; додати
часник та помішуючи, обсмажити 2 хвилини. Зменшити вогонь до мінімуму та додати
помідори, кабачки, моркву, липовий мед ЕКО-МедОК, лимонний сік, цедру лимона та
приправи. Томити на повільному вогні близько 4 хвилин або поки овочі не стануть
м'якими, злегка помішуючи. Кинути макарони, дати охолонути. Посипати
пармезаном. Подавати при кімнатній температурі або охолодженим.