
Інгредієнти:
Тісто:
- 2,5 склянки теплої води
- 10 грамів сухих дріжджів
- 3 склянки борошна
- 1 склянка цукру
- 1 столова ложка натурального меду з мигдалем ЕКО-МедОК
- 1/4 склянки рослинної олії
- мигдаль
Начинка:
- 5 яблук
- 1/2 склянки цукру
- 1/2 склянки родзинок
- кориця
Спосіб приготування:
Дріжджі розведіть водою, змішайте з просіяним борошном, додайте цукор, рослинну олію, трохи товченого мигдалю та замісити. Залиште його на 1 годину для підйому.
Очищені яблука наріжте тонкими пластинками, перемішайте з цукром, корицею та розмоченим в окропі родзинками. Що піднялося тісто розкачати в пласт, викладіть на нього начинку й скрутіть тісто трубочкою. Покладіть штрудель на покритий пергаментом деко при 180 ° C близько 20 хвилин. Подавати политим медом з мигдалем ЕКО-МедОК.
Купити натуральний мед з мигдалем ЕКО-МедОК ви можете в нашому інтернет-магазині.