Інгредієнти:

Тісто:

- 2,5 склянки теплої води

- 10 грамів сухих дріжджів

- 3 склянки борошна

- 1 склянка цукру

- 1 столова ложка натурального меду з мигдалем ЕКО-МедОК

- 1/4 склянки рослинної олії

- мигдаль

Начинка:

- 5 яблук

- 1/2 склянки цукру

- 1/2 склянки родзинок

- кориця

- мед з мигдалем ЕКО-МедОК


Спосіб приготування:

Дріжджі розведіть водою, змішайте з просіяним борошном, додайте цукор, рослинну олію, трохи товченого мигдалю та замісити. Залиште його на 1 годину для підйому.

Очищені яблука наріжте тонкими пластинками, перемішайте з цукром, корицею та розмоченим в окропі родзинками. Що піднялося тісто розкачати в пласт, викладіть на нього начинку й скрутіть тісто трубочкою. Покладіть штрудель на покритий пергаментом деко при 180 ° C близько 20 хвилин. Подавати политим медом з мигдалем ЕКО-МедОК.

Купити натуральний мед з мигдалем ЕКО-МедОК ви можете в нашому інтернет-магазині.