Інгредієнти:

Для салату:

- капуста звичайна 200-300 грамів

- неочищені креветки 200-300 грамів

- морська капуста 200 грамів

- консервований тунець 1 шт.

- твердий сир 100 грамів

- ківі 2-3 шт.

- оливкова олія 2-3 ст. л.

- лимонний сік 1 ст. л.

- гірчиця 1 ч. Л.

- 1 стік з медом «НЯМКА».

- сіль, перець за смаком.

Для заправки:

- 1. капуста червона (або звичайна);

- 2. консервований тунець;

- залийте половиною заправки;

- 3. креветки (якщо креветки великі, трохи їх поріжте);

- 4. морська капуста;

- залийте залишилася заправкою

- 5. твердий сир.


Спосіб приготування:

Салат:

Креветки потрібно відварити в попередньо підсоленій воді та очистити. Капусту тонко на шинкувати, посоліть та пом'яти руками. Консервований тунець поріжте на кубики. Твердий сир натріть на дрібній тертці. Морську капусту відкиньте на сито, щоб стекла зайва рідина й трохи порубати її ножем.

Заправка салату:

Очистить ківі та натріть його на дрібній тертці, додайте в нього стік з медом «НЯМКА», лимонний сік, гірчицю, оливкову олію, поперчіть та посоліть на свій смак, перемішайте суміш.

Стікз медом «НЯМКА» необхідно купити у нас в інтернет-магазині.