Інгредієнти:

4 курячі грудки (з кісткою та шкірою)

Оливкова олія

Сіль та чорний перець

500 спаржа, кінці видалені

1 червоний солодкий перець

2 зеленої цибулі (білі та зелені частини), нарізаний по діагоналі

1 столова ложка насіння підсмаженого білого кунжуту.


Для соусу:

120 мл рослинної олії

60 мл яблучного оцту

60 мл соєвого соусу

1 ½ ст.л. темної кунжутної олії

2-3стіки з медом «НЯМКА»

1 зубчик подрібненого часнику

½ чайної ложки тертого свіжого імбиру

½ ст.л. насіння кунжуту

60 грамів арахісового масла

2 чайні ложки солі

½ чайної ложки чорного перцю


Спосіб приготування:

Соус: Для приготування соусу збийте всі інгредієнти.

Салат:

1) Розігріти духовку до 180 ° С

2) Помістити курячі грудки на деко та змастити оливковою олією, посипати сіллю й перцем. Смажити 35 до 40 хвилин поки курка буде майже готова. Зняти м'ясо та дати трохи охолонути. Шкірку зняти з м'яса. М'ясо зняти з кістки та нарізати крупно.

3) Бланширувати спаржу в каструлі з киплячою підсоленою водою протягом 3-5 хвилин до хрусткої скоринки, після чого злийте воду. Наріжте перець смужками розміром приблизно як спаржа.

4) Змішайте нарізані курячі грудки, спаржу та перець у великій мисці.

5) Вилийте соус на курча та овочі, додайте зелений лук й насіння кунжуту, приправте за смаком. Подавайте салат холодним або кімнатної температури.

Купити стік з медом «НЯМКА» ви можете у нас в інтернет-магазині - це спростить приготування цієї страви.