Інгредієнти:
4 курячі грудки (з кісткою та шкірою)
Оливкова олія
Сіль та чорний перець
500 спаржа, кінці видалені
1 червоний солодкий перець
2 зеленої цибулі (білі та зелені частини), нарізаний по діагоналі
1 столова ложка насіння підсмаженого білого кунжуту.
Для соусу:
120 мл рослинної олії
60 мл яблучного оцту
60 мл соєвого соусу
1 ½ ст.л. темної кунжутної олії
1 зубчик подрібненого часнику
½ чайної ложки тертого свіжого імбиру
½ ст.л. насіння кунжуту
60 грамів арахісового масла
2 чайні ложки солі
½ чайної ложки чорного перцю
Спосіб приготування:
Соус: Для приготування соусу збийте всі інгредієнти.
Салат:
1) Розігріти духовку до 180 ° С
2) Помістити курячі грудки на деко та змастити оливковою олією, посипати сіллю й перцем. Смажити 35 до 40 хвилин поки курка буде майже готова. Зняти м'ясо та дати трохи охолонути. Шкірку зняти з м'яса. М'ясо зняти з кістки та нарізати крупно.
3) Бланширувати спаржу в каструлі з киплячою підсоленою водою протягом 3-5 хвилин до хрусткої скоринки, після чого злийте воду. Наріжте перець смужками розміром приблизно як спаржа.
4) Змішайте нарізані курячі грудки, спаржу та перець у великій мисці.
5) Вилийте соус на курча та овочі, додайте зелений лук й насіння кунжуту, приправте за смаком. Подавайте салат холодним або кімнатної температури.
Купити стік з медом «НЯМКА» ви можете у нас в інтернет-магазині - це спростить приготування цієї страви.