Інгредієнти:

Для заправки:

60 мл гранатової патоки

2 ст л червоного винного оцту

1 повна столова ложка гірчиці діжонської

3 стіки з медом «НЯМКА»

сіль

чорний перець

180 мл оливкової олії.


Для салату:

6 яблук з віддаленими насінням, нарізані шматочками 1 см

300 грамів шпинату

2 головки цикорію, тонко нарізаний

90 грамів підсмажені крупно нарізані волоські горіхи

350 грамів сиру з пліснявою (рекомендується: Maytag, Danish, Cabrales)

Сіль.


Спосіб приготування:

Заправка:

Збийте разом гранатову патоку, оцет, гірчицю,стік з медом «НЯМКА», сіль та перець в середній мисці. Повільно збийте в оливковій олії до стану емульсії.

Салат:

З'єднайте яблука, шпинат, цикорій, волоські горіхи та сир з блакитною пліснявою у великій мисці. Додайте заправку й перемішайте, приправте сіллю та перцем за смаком.

Стікз медом «НЯМКА» необхідно купити у нас в інтернет-магазині.