Інгредієнти:
Для заправки:
60 мл гранатової патоки
2 ст л червоного винного оцту
1 повна столова ложка гірчиці діжонської
сіль
чорний перець
180 мл оливкової олії.
Для салату:
6 яблук з віддаленими насінням, нарізані шматочками 1 см
300 грамів шпинату
2 головки цикорію, тонко нарізаний
90 грамів підсмажені крупно нарізані волоські горіхи
350 грамів сиру з пліснявою (рекомендується: Maytag, Danish, Cabrales)
Сіль.
Спосіб приготування:
Заправка:
Збийте разом гранатову патоку, оцет, гірчицю,стік з медом «НЯМКА», сіль та перець в середній мисці. Повільно збийте в оливковій олії до стану емульсії.
Салат:
З'єднайте яблука, шпинат, цикорій, волоські горіхи та сир з блакитною пліснявою у великій мисці. Додайте заправку й перемішайте, приправте сіллю та перцем за смаком.
Стікз медом «НЯМКА» необхідно купити у нас в інтернет-магазині.